Archive

September 19, 2022

Browsing

Vaikka olisit tyytyväinen olohuoneesi ulkoasuun, sinun tulee aina kysyä itseltäsi, voisiko se näyttää hieman paremmalta vaihtamalla muutamia asioita. Olen varma, että olet samaa mieltä siitä, että ei ole mitään järkeä tyytyä keskiarvoon, kun voit viedä olohuoneesi uudelle tasolle. Tässä on muutamia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja, joita kannattaa kokeilla nähdäksesi, saatko lopulta houkuttelevamman huoneen.

Keskitä kaikki

Tämä saattaa toimia vain, jos sinulla on tarpeeksi suuri olohuone, mutta se voi saada huoneesi näyttämään hieman erilaiselta. Luulen, että kaikki ovat juuttuneet tähän ajatukseen, että sohvasi ja tuolisi tulee olla mahdollisimman lähellä seiniä. Yritä tuoda ne sisään, kunnes sinulla on pieni istuinalue huoneen keskelle, jolloin se luo paljon tilaa ulos. Voit täyttää tämän tilan muilla huonekaluilla, mutta jos yrität jättää sen mahdollisimman tyhjäksi, huoneesi tuntuu paljon suuremmalta.

Useampi kuin yksi keskipiste

Ihmiset sanovat, että olohuoneessasi on yksi keskipiste ja kaikki muu pyörii sen ympärillä. Tässä lähestymistavassa ei ole mitään vikaa, ja se voi näyttää hyvältä, mutta sinulla voi myös olla useampi kuin yksi keskipiste pelkän television tai takan sijaan, kuten useimmissa kodeissa on. Jos aiot luoda useamman kuin yhden polttopisteen, helpoin tapa on luoda kaksi erillistä tilaa samaan huoneeseen. Tätä varten sinulla voi olla erilaisia ​​huonekaluja, jotka osoittavat kohti kutakin painopistettäsi.

Ajattele kuin taiteilija

Kun taiteilija luo maalauksen, hän ei vain tartu siveltimeen ja lyö päälle paljon maalia. On tiettyjä tapoja saada asiat erottumaan taiteilijan tavoin, ja tänään käytämme kolmiomittausta esimerkkinä. Kuvittele, että sinulla on kaunis sohva ja se on sijoitettu takaseinään. Vaikutuksen luomiseksi asetat ensin sohvan molemmille puolille pöydän, jossa on lamppu. Kolmion viimeistelyyn voit sijoittaa maalauksen tai koristeellisen hyllyn sohvasi yläpuolelle.

Luo tasapaino huoneeseen

Jos haluat luoda tasapainoa huoneeseesi, voit tehdä sen kahdella päätavalla. Emme aio puhua väreistä tänään, koska se on liian ilmeinen. Toinen tapa luoda tasapaino on käyttää vaakaa ja jos kaikki on samankokoista, se luo harmonisen tunnelman huoneeseesi. Tämä tarkoittaa, että huonekalujen tulee yleensä olla saman korkeita ja jopa seinille ripustettujen maalausten tulee olla samankokoisia, tasaisin välein ja samalla korkeudella.

Mene täysin hulluksi

Voisit mennä suoraan spektrin toiseen päähän ja tasapainon luomisen sijaan voit luoda hurjan näköisen huoneen varmistamalla, että kodin kalusteet eivät täytä normaaleja standardeja. Maalaksesi voivat olla erikokoisia ja ne voidaan ripustaa eri korkeuksilla. Sen sijaan, että tyytyisit tavallisiin kaappeihin ja sohvapöytiin, voit etsiä ainutlaatuisia muotoja. Tämä on luonnollisesti paljon vaikeampi toteuttaa, ja se tarkoittaa todennäköisesti asioiden lisäämistä huoneeseesi yksitellen, kunnes saavutat kauniin asettelun, joka ei näytä tyhmältä.

Se on hidas prosessi

Jotta voit luoda paremman näköisen huoneen, sinun on varattava aikaa, koska ei ole mitään järkeä testata kaikkea samanaikaisesti. Kokeile jotain nähdäksesi toimiiko se ja jos ei, voit kokeilla jotain muuta. Kun olet valmis, nautit olohuoneessasi istumisesta paljon enemmän.