Hei siellä! Jos mietit, miksi verkkosivustosi tai blogisi ei todellakaan aiheuta suurta vanhaa hälinää kybermaailmassa, ehkä on aika tarkastella sisältöäsi? Koska ilman kannustavia ja viihdyttäviä sanoja vierailijasi eivät todellakaan halua hengailla tarpeeksi kauan tehdäkseen mitään merkityksellistä, ja kun sanomme merkityksellistä, tarkoitamme tuloksia! Ehkä oma kirjoitustaitosi ei todellakaan vastaa työn tasoa, tai ehkä ne ovat melko hyviä, mutta et vain ole ajatellut oikein, mitä yrität sanoa? Joka tapauksessa sinun pitäisi luultavasti lukea tämän lyhyen artikkelin loppuosa, koska meillä on 5 hienoa vinkkiä, jotka varmasti muuttavat blogisi tai verkkosivustosi sellaiseksi, jossa yleisösi rakastaa olla!
Tunne asiasi
Tämä saattaa tuntua älyttömyyksien kuninkaalta, mutta olisit yllättynyt siitä, kuinka monilla ihmisillä ei ole aavistustakaan blogistaan. Ehkä he luulivat sen olevan ajankohtainen aihe, joka tuo vierailijoita, ja ehkä he olivat oikeassa. Mutta jos et voi leikata sitä asiantuntijana, kukaan ei pysy siellä kovin pitkään. Näiden tyyppien täytyy luottaa siihen, mitä sanot, ennen kuin he ovat valmiita sitoutumaan millään tavalla, muotoon tai muotoon. Joten mieti, mistä todella tiedät, ennen kuin tuhlaat aikaa strategiaasi.
Pysy alkuperäisenä
Kukaan kirjoittaja ei voi sanoa, ettei hän ole koskaan lainannut ideaa tai kahta matkan varrella, mutta älä koskaan yritä kopioida ja liittää suoraan toisesta lähteestä, ellet tarkoita sitä tarkoituksella. Jos et voi keksiä täysin tuoretta ideaa, katso vapaasti olemassa olevaa sisältöä ja yritä muotoilla tämä uudelleen uudella kierroksella, useimmat meistä tekevät sen joka tapauksessa. Joskus voit nähdä toisen näkökulman vain katsomalla sanoja ja aikomuksia uudella tavalla.
Kielioppi ja oikeinkirjoitus 101
Okei, emme ole enää koulussa, mutta se ei tarkoita, että voit olla huolimaton sisällön suhteen. Tekemällä virheitä tai virheitä tilaajasi ajattelevat, että olet joko huolimaton tai tyhmä, eivätkä he jää kuulemaan selitystäsi. Yksinkertaisesti todiste lukea sisältösi muutaman kerran ennen lataamista, ja sinun pitäisi olla kultainen.
Pysy relevanttina
Tutustu uusimpiin trendeihin ja rakenna sisältösi tämän ympärille, sillä te lukijat arvostavat käyttämääsi vaivaa ja nautit sisällöstäsi sen seurauksena varmasti enemmän.
Avainsanat
Vaikka avainsanat eivät ole enää vanha juttu, voit silti käyttää niitä tehokkaasti. Jos markkinoit keittiösuunnittelun Calgary-pohjaista palvelua, muista sisällyttää muutama avainsana, jotta hakukoneet löytävät sivustosi. Älä kuitenkaan mene yli laidan, sillä vahingoitat erittäin tärkeää käyttökokemusta ja saatat jopa joutua kuumaan veteen Googlen kanssa, eikä kukaan halua sotkea noiden pahojen poikien kanssa!
Oletko valmis ryhmittymään uudelleen?
Joten olemme antaneet sinulle 5 uutta tapaa valmistaa sisältöäsi. Mitä odotat nyt?

Comments are closed.