Olohuoneesi ulkoasu on melkein jälkikäteen, kun olet päättänyt, mitä siihen tulee, mutta ehkä sinun pitäisi alkaa huolehtia tietystä ulkoasusta tästä lähtien. Jos etsit vähän inspiraatiota, voimme puhua monista asioista, mutta katsotaanpa 5 esimerkkiä erityisesti.

Jaa tilasi kahtia

Jos sinulla on pieni olohuone, tämä ei todennäköisesti koske sinua, mutta jos olohuoneesi on suuri, voit jakaa tilan kahteen ja huoneesi näyttää vielä suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Sinulla on oltava pääoleskelualue, ja voit auttaa erottamaan sen asettamalla suuren maton tai kokolattiamattoalueen sohvan ja tuolien kohdalle. Huoneen toisella puolella voi olla toinen alue, joka näyttää hieman erilaiselta ja antaa vaikutelman kahdesta erillisestä alueesta.

Sekoita tyylejä ja kokoja

Kukaan ei sano sinulle, että jokaisen olohuoneesi huonekalun ei pitäisi olla samankokoinen ja -tyylinen, koska joissain tapauksissa se voi toimia, mutta etkö usko, että se näyttäisi hieman tylsältä? Helppo tapa piristää huonettasi on käyttää eri kokoisia ja tyylejä sekoituksia. Vaikka se on vaikeampi saada oikealle, se näyttää paljon paremmalta, jos onnistut. Sinun tarvitsee vain miettiä tarkkaan, mitä ostat ja kuinka se sopii kaiken muun huoneen kanssa.

Valitse polttopiste

Sinun on selvitettävä, miksi istut olohuoneessasi, koska se määrittää sen, kuinka se on sijoitettu. On kolme ilmeistä esimerkkiä, joista voimme puhua. Jos perhe rakastaa television katselua, istumapaikat tulisi keskittyä televisioon. Jos sinulla on suuri ikkuna, josta on kaunis näkymä ulos, voit järjestää kaiken niin, että näet ulos. Jos haluat huoneen, jossa voit keskustella paljon, istuimet tulee järjestää niin, että kaikki voivat puhua toisilleen helposti.

Leiki epäsymmetrialla

Kaikkia vetää aina symmetria, koska he ajattelevat, että jos jokin on epäsymmetristä, se heittää kaiken rikki. Jos ripustat taidetta seinällesi, et halua sen istuvan samalla korkeudella eikä sen pitäisi olla samankokoinen. Jos sinulla on kaksi maljakkoa laatikossa, niiden ei tarvitse olla samankokoisia, eikä sinun tarvitse säilyttää niissä samoja kukkia. Pelaa tästä lähtien epäsymmetrisyydellä ja uskon, että nautit siitä, mitä keksit.

Pienennä

Saatat joutua pienentämään huonekalujasi, jos sinulla ei ole paljon tilaa leikkiä. Älä tunne, että sinun tarvitsee heittää huoneeseesi ihana taskujousisohva, koska pääset helposti eroon muutamalla tuolilla. Jos sinusta tuntuu, että sinulla on oltava sohva, sinun kannattaa hankkia kaksipaikkainen kolmen istuttavan sijasta. Sama voisi koskea myös koristeita, ja jos sinulla on pieni huone, kannattaa valita pienempiä koristeita. Sinun ei tarvitse pienentää tiettyjä asioita, kuten televisiota, koska voit ripustaa sen seinälle.

Liian paljon tietoa

Tiedän, että voi olla vaikea käsitellä kaikkea juuri nyt, koska on niin monia erilaisia ​​valintoja tehtävänä, mutta kun seuraavan kerran istut olohuoneessasi, sinun pitäisi katsoa ympärillesi ja ajatella kaikkea, mistä olemme tänään puhuneet. Olen varma, että pystyt toteuttamaan muutamia muutoksia, jotka parantavat huoneesi ulkoasua melko helposti.

Comments are closed.